ALU žaluzine kao estetski dodatak vašem domu

Žaluzine možemo podijeliti u dvije glavne skupine: unutarnje žaluzine (venecijaner) i vanjske žaluzine. Unutarnje su lakše, manje otporne na vanjske atmosferilije, dok nam vanjske omogućavaju bolju i čvršću zaštitu od vremenskih neprilika i provalnika. Lamele vanjskih žaluzina imaju lagano zaobljene uglove te klize po vodilicama sa svake strane. Vanjske žaluzine možemo shvatiti kao alternativu roletama.

Glavni zadatak žaluzina je spriječiti pretjerani prodor sunčanih zraka tokom vrućih ljetnih dana, no one su i estetski ugodne oku, tako da ako ugradite ALU žaluzine nećete trebati zavjese! Dolaze u raznim bojama i oblicima, a najvažnije od svega je da su kvalitetne te ih možemo smatrati dugoročnom investicijom u objekt.

Vanjske ALU žaluzine su vrlo popularne u modernoj arhitekturi jer se idealno uklapaju u bilo koji dizajn, dok su unutarnje žaluzine relativno jeftin način kako brzo i efikasno sakriti intimu od nepoželjnih pogleda.

Možemo ponuditi široku paletu unutarnjih i vanjskih žaluzina, ovisno prema Vašim potrebama, bilo da se radi o opremanju vlastitog doma ili uredskih prostora. Naše stručno osoblje može Vas savjetovati o najboljim načinima zaštite prostora od pretjeranog prodora sunčanih zraka ili nepoželjnih pogleda. Osiguravamo dugi vijek trajanja i postojanost žaluzina.

Zatraži ponudu