PVC i ALU rolete za sigurnost vaše intime

Rolete su veoma bitan element svakog doma. Osim što štite udobnost Vašeg doma od nepoželjnih pogleda, one štite od vremenskih ne prilika i provalnika koji za vrijeme Vašeg godišnjeg odmora vrebaju Vašim kvartom.

Rolete nam omogućuju da u potpunosti zatamnimo prostoriju u objektu, a u njih je moguće ugraditi i elektromotor za električko upravljanje koji će Vam omogućiti da bez imalo muke spustite i podignete rolete.

PVC i ALU rolete koje proizvedemo produkt su dugogodišnjeg iskustva, ne samo u proizvodnji, već i pri montaži. Veoma je bitno da budu pravilno proizvedene, dok pravilna montaža osigurava dug vijek trajanja roleta. PVC i ALU rolete ne zahtijevaju puno vremena za održavanje, a kvaliteta i čvrstoća materijala neće dozvoliti da vremenske neprilike unište ili deformiraju roletu. Ako niste sigurni što želite, slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vam pomoći u odabiru pravilne rolete.

Postoje različiti načini montaže PVC i ALU roleta ovisno prema obliku kutije. Mogu biti unutarnje, vanjske ili podžbukne. Lako ih je montirati na već postojeću stolariju, kao i na svu novogradnju.

Osim što rolete služe da osiguraju intimu u domu one služe i kao mjera sigurnosti. No ipak, bitno je zapamtiti – ne spuštajte do kraja SVE rolete na prozorima, jer lopovi i to prate i donose zaključak da nitko ne boravi u stanu ili kući! Moguće je tako ugraditi rolete koje su tempirane te se u određeno vrijeme spuste ili podignu!

Zatraži ponudu