PVC i ALU stolarija po mjeri

Koliko Vam se puta dogodilo da ste zbog loše stolarije imali propuh u kući? Razlog tome su dotrajali prozori i vrata kojima je došlo vrijeme da ih promijenite. PVC i ALU stolarija idealan je odabir ako želite promijeniti stolariju na postojećem objektu ili želite ugraditi novu stolariju na novi objekt.

Kvaliteta izrade, dugoročnost investicije i lakoća održavanja samo su neki od razloga zašto je PVC i aluminijska stolarija savršen odabir. Proizvodimo stolariju od najkvalitetnijih materijala kako bi Vaša stolarija trajala i preko 15 godina. Naš iskusan tim montera osigurati će pravilnu ugradnju, te otpornost na sve vremenske neprilike.

Važno je napomenuti kako stolariju možemo prilagoditi svim oblicima, a dolazi u gotovo svim bojama. Ukoliko želite staklo po posebnoj mjeri, u mogućnosti smo ugraditi više vrsta ornament i dekorativnih stakala. Također, staklo možemo pjeskariti prema Vašoj želji, a ako želite na staklu možemo istaknuti i logo Vaše tvrtke ili kućni broj.

Stolarija koju mi proizvedemo iznimno je sigurna, a po potrebi se može osigurati i dodatnim sigurnosnim okovom.

U našem asortimanu PVC i ALU stolarije možete pronaći PVC i ALU vrata, PVC i ALU prozore, PVC i ALU klizne stijene, zimske vrtove i prozorske klupčice.

Zatraži ponudu