pvc-i-alu-stolarija

Koliko Vam se puta dogodilo da ste zbog loše stolarije imali propuh u kući? Razlog tome su dotrajali prozori i vrata kojima je došlo vrijeme da ih promijenite. PVC i ALU stolarija idealan je odabir ako želite promijeniti stolariju na postojećem objektu ili želite ugraditi novu stolariju na novi objekt.

Kvaliteta izrade, dugoročnost investicije i lakoća održavanja samo su neki od razloga zašto je PVC i aluminijska stolarija savršen odabir. Proizvodimo stolariju od najkvalitetnijih materijala kako bi Vaša stolarija trajala i preko 15 godina. Naš iskusan tim montera osigurati će pravilnu ugradnju, te otpornost na sve vremenske neprilike.

Važno je napomenuti kako stolariju možemo prilagoditi svim oblicima, a dolazi u gotovo svim bojama. Također, ukoliko želite staklo po posebnoj mjeri, mi smo Vam u mogućnosti ugraditi mutno ili zatamnjeno staklo, a ako želite možemo na staklu istaknuti i logo Vaše tvrtke.

zatrazite-ponudu

Stolarija koju mi proizvedemo iznimno je sigurna, a po potrebi se može osigurati i dodatnim sigurnosnim okovom.

U našem asortimanu PVC i ALU stolarije možete pronaći PVC i ALU vrata, PVC i ALU prozore, PVC i ALU klizne stijene, zimske vrtove i prozorske klupčice.