O nama

Tvrtka Zadol Grupa d.o.o. osnovana je prije više od 30 godina u Donjem Kraljevcu u Međimurskoj županiji. Zbog proširenja svojih djelatnosti, tvrtka se 2003. godine seli u novi i moderniji prostor u Prelogu. Tvrtka se prvobitno bavila staklarskom proizvodnjom, no devedesetih godina prošlog stoljeća proširili smo svoje djelatnosti, tako se danas bavimo izradom i montažom PVC i ALU stolarije.

Danas zapošljavamo 30 visokostručnih osoba koje su proizvodnju PVC i ALU stolarije dovele do savršenstva. Dugogodišnje iskustvo, kvaliteta izrade PVC stolarije visokokvalitetnim profilima Njemačkog proizvođača Salamander i Winkhaus okovima te vlastiti proizvodni pogon, razlozi su zašto smo danas jedan od regionalnih lidera proizvođača stolarije.

Jamstvo od 15 godina na izradu i montažu stolarije zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Možete biti sigurni da ćete s našim proizvodima biti zadovoljni cijeli život!

Za Vaš dom ili poslovni prostor izraditi ćemo stolariju koja je potpuno prilagođena Vašim željama i potrebama, bilo da se radi o PVC i ALU prozorima, vratima, kliznim stijenama ili zimskim vrtovima.

U mogućnosti smo izraditi dekorativne, termo i unikatne panele koji dolaze u svim bojama i uzorcima. Osim panela, u ponudi imamo i razne vrste ukrasnih stakala koja isto tako možemo pjeskariti prema Vašoj želji.

Partneri