o-nama

Tvrtku Zadol grupa osnovali smo prije više od 30 godina u Donjem Kraljevcu u Međimurskoj županiji. Zbog proširenja svoje djelatnosti, tvrtku smo 2003. godine preselili u nove i modernije prostorije u Prelogu. Tvrtka se prvobitno bavila staklarskom proizvodnjom, no devedesetih godina prošlog stoljeća proširili smo svoje djelatnosti, tako se danas bavimo izradom PVC i ALU stolarije.

Danas zapošljavamo 20 visokostručnih osoba koje su proizvodnju PVC i ALU stolarije dovele do savršenstva. Dugogodišnje iskustvo, kvaliteta izrade PVC i ALU stolarije visoko kvalitetnim profilima Njemačkog proizvođača “Salamander”, te okovom “Winkhaus” i vlastiti proizvodni pogon, razlozi su zašto smo danas jedan od regionalnih lidera proizvođača PVC i ALU stolarije.

Jamstvo od 15 godina na izradu i montažu stolarije zadovoljiti će i one najzahtjevnije. Možete biti sigurni da ćete s našim proizvodima biti zadovoljni cijeli život!

Za vaš dom ili poslovni prostor izraditi ćemo stolariju koja je potpuno prilagođena Vašim željama i potrebama, bilo da se radi o PVC i ALU prozorima, vratima, kliznim vratima, zimskim vrtovima ili pak sjenicama.

Od sada smo u mogućnosti izraditi dekorativne, termo i unikatne panele, čija je jedna od prednosti i naknadna mogućnost zamjene razbijenog stakla. Dolaze u svim bojama, a postoje i paneli sa uzorkom. Osim panela, u ponudi se nalaze i razne vrste ukrasnih stakala, koja možemo pjeskariti prema Vašem uzorku.

Osnovne informacije

Zadol grupa d.o.o.
Čakovečka 107
40 323 Prelog

Trgovački sud u Varaždinu
Tt – 06/1255-2
(MBS) 070075962

Temeljni kapital: 20.000,00 kn uplačen u cjelosti
Članovi uprave: Kos Melanija

Broj žiro računa: Privredna banka Zagreb: 2340009 – 1116030636
OIB: 78052058880
MB: 2151723

Politika zaštite osobnih podataka – Politika Privatnosti

Politika zaštite osobnih podataka – Politika Privatnosti

Informacije o obradi podataka

GDPR Zadol grupa d.o.o.