PVC i ALU grilje kao savršena zaštita od sunca

Za one koji nisu sigurni čime sačuvati intimnost doma od nepoželjnih pogleda, nudimo Vam mogućnost ugradnje grilja. Osim što zadovoljavaju tradiciju, PVC i ALU grilje su idealne za sigurno i čvrsto zatvaranje prozora.

Postoje različiti načini izvedbe i oblici grilja, no sve ovisi o Vašim potrebama i željama. Mogu biti jednokrilne ili dvokrilne, a dolaze u svim bojama. Razlikujemo grilje sa fiksnim lamelama i sa pomičnim lamelama. One sa fiksnim lamelama neće u potpunosti zatamniti prostoriju, dok one sa pomičnim imaju mogućnost otvaranja i zatvaranja prema vlastitoj želji.

Izrada PVC i ALU grilja svedena je do savršenstva, te osigurava povrat uloženog u dugoročnu investiciju kroz kvalitetu i postojanost. Kao i kod roleta, veoma je bitno da PVC i ALU grilje budu pravilno proizvedene, a pravilna montaža osigurava dug vijek trajanja grilja. Održavanje zahtjeva minimalno vremena, a lako ih je montirati na već postojeću stolariju i na svu novogradnju.

Grilje su idealno sjenilo za Vašu kuću za odmor na Jadranu. Ako niste sigurni što želite, slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vam pomoći u odabiru prikladne grilje.

Zatraži ponudu