Kvalitetnim PVC ili ALU vratima do mirnog sna

S obzirom da ulazna vrata ostavljaju prvi dojam Vašeg doma, jasno je koliko je važan pravilni odabir ovog elementa stolarije. No, izgled nije najbitniji kada je riječ o ulaznim vratima, stoga ćemo tome posvetiti pozornost nešto kasnije. Ulazna vrata, prije svega, osiguravaju sigurnost Vašeg doma, stoga odabiru istih trebamo posvetiti posebnu pažnju.

Bilo da mijenjate dotrajala vrata ili gradite kuću, naš savjet je da na ovoj stavci ne štedite previše. Kupnja ulaznih vrata dugoročna je investicija koja zahtjeva kvalitetu kako biste bili zadovoljni donesenom odlukom dugi niz godina.

Sigurnost doma nema cijenu

Sigurnost Vašeg doma sigurno nema cijenu, a upravo je o tome riječ kada kupujete ulazna vrata. Bilo da želite biti sigurni od provalnika kada uživate u udobnosti Vašeg doma, osobito u noći kada želite miran san, bilo da svoj dom želite osigurati u Vašoj odsutnosti, pravilan odabir ulaznih vrata to će Vam omogućiti. S obzirom da je sigurnost najvažnija stavka, ulazna vrata u našoj ponudi moguće je učvrstiti dodatnim sigurnosnim sustavom.

Bolje spriječiti nego liječiti

Iako idealna zaštita doma nikada nije postojala pa tako ne postoji ni danas, odabir kvalitetne stolarije sa pripadajućim sigurnosnim okovima ipak je dio priče koji u tome može igrati veliku ulogu. Kvalitetni sigurnosni sustav spriječiti će lopova u njegovoj nakani. U svakom slučaju, radije osigurajte svoj dom na vrijeme, nego da čekate da se dogodi nešto loše kako biste poduzeli ove sigurnosne korake. Iako današnji lopovi najčešće idu u korak s vremenom pa nerijetko za njih ne postoji nemoguće, ulazna vrata sa dobrom sigurnosnom zaštitom mogu djelovati na način da u samom startu odvrate lopova.

Toplinska i zvučna izolacija

Sigurnost nije jedino što Vam kvalitetna ulazna vrata mogu pružiti. Ovdje je i priča o izolaciji koja je u današnje vrijeme također od izuzetne važnosti. Ulazna vrata u našoj ponudi zadovoljavaju standarde i toplinske i zvučne izolacije. S obzirom da su vrata direktno izložena vanjskim utjecajima, dobro se raspitajte i razmislite od kojeg ćete materijala odabrati svoja ulazna vrata.

Pravilna ugradnja

Za pravilno funkcioniranje i dugotrajnost Vaših ulaznih vrata, od izuzetne je važnosti i pravilna ugradnja. Naš stručni tim ima dugogodišnje iskustvo u ugradnji stolarije, stoga ovaj dio za njih ne predstavlja problem.

Izgled ulaznih vrata

Na kraju nekoliko riječi i o samom izgledu Vaših ulaznih vrata koja ‘dočekuju’ Vaše goste. Svakako prvo razmislite o veličini i obliku Vaših vrata, kao i o namjeni objekta na koji se postavljaju ista. Premala ulazna vrata na velikom objektu i obrnuto, mogu pokvariti dojam cijele građevine. U našoj ponudi imamo PVC i ALU vrata u jednokrilnoj i dvokrilnoj izvedbi. Dakle, dimenzije vrata u odnosu na pročelje Vaše građevine nešto je o čemu morate voditi računa.
Što se tiče ostalih estetskih detalja Vaših ulaznih vrata, ostaje na Vama što ćete odabrati. O ukusima se ne raspravlja, stoga je ovo odluka koji prepuštamo samo Vama!