Najbolja zaštita od insekata

Iako dolazak proljeća, ljeta i početak jeseni većinu ljudi veseli, gotovo svi bi se složili da im uživanje u to doba godine kvare razni insekti. Osim kod boravka u prirodi, dosadni komarci i muhe stvaraju nam probleme i kod unutrašnjih prostora. I dok danju otvoren prozor najčešće znači poziv muhama, noću je to poziv komarcima i ostalim noćnim insektima.

Komarnici kao idealno rješenje

Bilo da danju želite imati otvoren prozor u svom stambenom prostoru ili u vrijeme vrućina u predvečerje želite malo rashladiti svoj dom, nerijetko to ne učinite upravo zbog bojazni od najezde insekata. Spadate li u ovu skupinu ljudi, imamo pravo rješenje za Vas. Komarnici predstavljaju najbolju zaštitu od insekata te su idealno rješenje za obranu od komaraca i muha, koji nam najviše problema stvaraju upravo u ljetno doba. Ugradnja komarnika bilo na prozoru, bilo na vratima pružit će Vam najbolju zaštitu od svih vrsta insekata i danju i noću.

Različite vrste komarnika

Bogata ponuda komarnika i različite vrste zadovoljit će potrebe i želje svakog kupca. Osim fiksnih komarnika, možete odabrati i rolo komarnike, a u našoj ponudi također imamo zaokretne i klizne komarnike koji se montiraju na balkonska vrata ili klizne stijene. Kvaliteta ovih proizvoda jamči dug vijek trajanja, kao i njihovu funkcionalnost, a još jedna prednost ove zaštite od insekata je lako održavanje. Dakle, komarnici zaista predstavljaju jednostavno i učinkovito rješenje, kao i najbolju zaštitu od insekata u Vašem domu.

Fiksni komarnici

Bez obzira na vrstu, zaštita od insekata za prozore i vrata odlično su rješenja za ljetne dane, dok svaki model imaj svoju prednost. Fiksni komarnici ugrađeni su direktno na prozor, no njihova je prednost što se po želji mogu skinuti i ponovno montirati. Najčešće se ugrađuju početkom proljeća, a skidaju u kasnu jesen. Na taj ste način svoj doma zaštitili od insekata u doba godine kada je najezda kukaca najveća.

Rolo komarnici i zaštita za vrata

Ukoliko pak želite fleksibilnost te trebate imati pristup nečemu s vanjske strane prozora, primjerice cvijeću, odaberite rolo komarnike jer tada oni za Vas predstavljaju najbolje rješenje i najbolju zaštitu od insekata. Rolo komarnici odlično su rješenje i za balkonska vrata. Međutim za velika balkonska klizna vrata ili izlaze na terasu postoji još jedna vrsta zaštite od insekata. Riječ je o kliznim komarnicima koji su također laki za upravljanje.

Trajno rješenje

U prilog tvrdnji da je riječ o najboljoj zaštiti od insekata sigurno ide i činjenica da su komarnici trajno rješenje problema sa insektima te je to njihova velika prednost. Dok ih jednom ugraditi, vaši problemi s najezdom muha i komaraca zauvijek prestaju. Bacanju novaca na različite sprejeve ili utikače protiv insekata, došao je kraj, jer Vam komarnici garantiraju da će insekti ostati tamo gdje im je i mjesto – izvan Vašeg doma.