O našem partneru – tvrtka Salamander Industrie Produkte

Godine iskustva učinile su tvrtku Salamander Industrie Produkte vodećim proizvođačem i dobavljačem sustava prozorskih okvira. Riječ je o tvrtki čije proizvode koristimo i koja svoj posao obavlja u skladu s visokim standardima kvalitete. Kao i nama, klijent im je na prvom mjestu, stoga im je od iznimne važnosti upoznati se s individualnim željama i potrebama svojih klijenata, kao i poštivati dogovorene rokove.

Prozorski sustavi

Prozori predstavljaju puno više od samog otvora na Vašem domu. Dizajn samih prozora igra važnu ulogu u cjelokupnom izgledu zgrade. Kao dio pročelja, prozori moraju zadovoljiti puno više od visokih zahtjeva za toplinskom izolacijom i sigurnosti. Stoga, osim visoke kvalitete, kod odabira prozora vodite računa i o samom dizajnu.

Sustav profila bluEvolution

Upravo profilni sustav bluEvolution tvrtke Salmander ujedinjuje visoku tehnologiju i moderan dizajn. Riječ je o prozorskom sustavu budućnosti. Visoka kvaliteta, odlična toplinska i zvučna izolacija, energetska učinkovitost, lako održavanje te mogućnost recikliranja, samo su neke od odlika prozora ovog profilnog sustava. U svojoj ponudi tvrtka Salamander ima dvije vrste profilnih sustava bluEvolution s obzirom na dubinu ugradnje. Visoka kvaliteta i odlična izolacija bazira se na profilima sa dubinom ugradnje 82 i 92 mm.

Sustav profila Streamline

Prozorski profil Streamline također pruža mnogo. Osim odličnog dizajna, ovaj sustav pruža udobnost te značajno smanjuje potrošnu energije. Moderna prozorska tehnika sa 5- ili 7- komornim sustavom, 76 mm dubinom ugradnje i dvije brtve jamči optimalnu toplinsku i zvučnu izolaciju te visoku sigurnost. Otporan na sve vremenske uvjete i lak za održavanje, prozor tvrtke Salamander postavio je nove standarde u pogledu trajnosti i lakoće održavanja.

Profilni sustavi 2D i 3D

Izbor pravog prozora najvažniji je kada govorimo o zdravoj i ugodnoj atmosferi unutrašnjosti Vašeg doma. Osim elegantnog izgleda, 2D profil sa dubinom ugradnje 60 mm također nudi impresivnu funkcionalnost. Atraktivni 3D profil s dubinom ugradnje od 76 mm, opremljen s tri brtve, pruža toplinsku i zvučnu izolaciju kao i protuprovalnu zaštitu na najvišoj razini.

Ostali dodaci za prozore i vrata

Sustavi roleta također se nalaze u ponudi tvrtke Salamander čije proizvode imamo u našoj ponudi. One nas štite od neželjenih pogleda, sprečavaju zagrijavanje prostorije u vrućim ljetnim danima i predstavljaju izolacijsko sredstvo u hladnim zimskim danima. Atraktivan dizajn, prilagodljiva veličina i značajke, ali i dodatna zaštita od provale, samo su neke od karakteristika ovih proizvoda.
Tvrtka Salamander u svojoj ponudi ima nekoliko praktičnih dodataka za prozore i vrata. Jedan od njih je zaštitna mreža od insekata, odnosno komarnici. Riječ je o dodatku koji je potreban svakom domu. Bilo da trebate komarnike za prozore ili balkonska vrata, proizvodi tvrtke Salamander zadovoljit će Vaše zahtjeve.

Garancija kvalitete

Što se tiče svih proizvoda tvrtke Salamander, kvaliteta istih je zagarantirana. Njihovi proizvodi i materijali jamče dug vijek trajanja bez potrebe popravka i zamjena. Svoje iskustvo su stekli u brojnim europskim zemljama. Od kada postoje uspjeli su izgraditi ugled i reputaciju kao jedna od vodećih tvrtki u ovom području I ponosni smo što surađujemo sa njima. Spoj njihovih materijala i naše izrade jamče Vam sigurnost i kvalitetu u svakom smislu riječi.