Ulazna vrata po Vašoj mjeri!

I dok smo prošli puta više pažnje posvetili boji ulaznih vrata, ovoga puta obratit ćemo pozornost na modele, izvedbu i konstrukciju ulaznih vrata. Velik izbor modela u našoj ponudi pokazat će Vam da ništa nije nemoguće. Ulazna vrata ostavljaju prvi dojam Vašeg doma, a s obzirom da ih i najčešće koristimo, moraju biti savršena kako s estetske strane, tako i sa strane funkcionalnosti i sigurnosti. Stoga kod odabira ulaznih vrata ne trebate pristajati na kompromise jer njima ovdje nema mjesta.

Izvedba

Kada je riječ o izvedbi, u našoj ponudi postoji nekoliko načina, a Vi možete odabrati onaj za koji smatrate da najbolje odgovara izgledu Vašeg doma i Vašoj osobnosti. Nekoliko je varijanta koje možete odabrati: jednostruka vrata, jednostruka vrata bilo s lijevim bilo s desnim bočnim staklom, ali postoji i varijanta sa bočnim staklom i s lijeve i s desne strane. Također bilo kojoj od spomenutih varijanti možete dodati nadsvjetlo što može uvelike utjecati na estetski izgled Vašeg doma.

Modeli ulaznih vrata

U današnje vrijeme postoji zaista bogata ponuda različitih modela ulaznih vrata što Vam uvelike može olakšati donošenje odluku (no ponekad i otežati). Svakako vodite računa o tome odgovara li određeni model vrata stilu Vašeg doma. Ukoliko je Vaša kuća klasičnog stila, odaberite vrata koje će tome i odgovarati. Iako ponekad spoj klasičnog i modernog može biti pun pogodak, radije potražite savjet stručne osobe prije konačne odluke kako ne biste kasnije požalili. Na Internet stranici naše tvrtke, možete pronaći konfigurator ulaznih vrata gdje možete ubaciti boju kuće kao i model vrata koja biste željeli kupiti, te ćete na taj način vidjeti kako se određena ulazna vrata stvarno uklapaju u stil Vašeg doma.

Na što treba pripaziti kod odabira ulaznih vrata

Kao što smo već spomenuli, kod odabira ulaznih vrata svakako vodite računa o modelu, boji i samoj izvedbi Vaših ulaznih vrata s obzirom da je njihova uloga izrazito važna kada je riječ o Vašem domu. Međutim postoji još nekoliko stvari o kojima bi trebalo voditi računa kada biramo koja ćemo ulazna vrata odabrati. Osim o odabiru stakla i rukohvata, posebnu pozornost posvetite i načinu zaključavanja. Sigurnost je jedna od najvažnijih uloga ulaznih vrata, stoga na ovom segmentu nikada nemojte štedjeti. Što se tiče stakla, ono može biti ornament ili dekorativno staklo, dok rukohvati također mogu biti različiti te možete odabrati proizvod koji odgovara Vašim potrebama i željama.
Ukoliko još uvijek nismo odgovorili na sva Vaša pitanja vezano uz odabir ulaznih vrata, slobodno posjetite našu Internet stranicu ili prodajno mjesto gdje će Vam naši stručnjaci biti od pomoći. Kao što smo već rekli, riječ nemoguće u našem rječniku ne postoji, stoga nam se slobodno obratite s punim povjerenjem, a mi ćemo Vam bilo sugerirati što je najbolje za Vas, bilo pokušati ispuniti svaku Vašu želju.